Norlandia "vant" Sentrumsløpet

Etter en formidabel laginnsats, i form av særs høy deltakelse, ble det raskt klart at Norlandia Barnehagene og Norlandia Care skulle høste mye heder og godord som vinner av Bedriftsduellen i Sentrumsløpet.

Norlandia er den stolte vinner av årets bedriftsduell i Sentrumsløpets klasse for de bedrifter med mer enn 100 medarbeidere. Av våre 465 medarbeidere i region Oslo og Romerike, deltok ca. 250, noe vi er svært godt fornøyd med.

Vår deltakelse kom som følge av initiativ fra Valhall barnehage i Oslo, og skape raskt et bredt ønske om å være med. Selve løpsdagen ble innledet med felles oppvarming på Kontraskjæret, før Norlandianerne fant veien til start på Karl Johan.

Premien var et flott bilde malt av Cathrine Larsåsen. Bildet vil motivere oss til deltakelse også neste år, og ryktene skal ha det til at mange allerede planlegger både trening og hvordan vi kan få enda flere med i 2014.