tester tester

Vant årets barnehage 2018!

– Årets barnehage 2018 går til en barnehage som oppfyller absolutt alle kriteriene på en fenomenal måte, sa kunnskapsminister Jan Tore Sanner da han kunne overrekke det synlige beviset på at Norlandia Skistua barnehage i Oslo gikk helt til topps i årets kåring. Kåringen fant sted på årets PBL lederkonferanse i Bodø 3. september.

Skistua er en barnehage som over tid kan vise til de beste resultater: lavt sykefravær, høy medarbeidertilfredshet og foreldretilfredshet. Vi vet at det ligger mye hardt arbeid bak dette. Annette Strand som daglig leder har tatt med seg alle sine ansatte på en strategisk reise der medvirkning, involvering, raushet og genuin interesse står i fokus. Det pedagogiske tilbudet er spisset og gjennomarbeidet. I juryens begrunnelse  vises det til at de oppfyller alle kriteriene for en fabelaktig barnehage.

Vi er stolte over at Skistua er en av våre flotte Norlandia Barnehager.  Gratulerer til hver og en ansatt i Skistua – dette var så fortjent.

Les saken på barnehage.no her >